Rumored Buzz on prefabrik ev modelleri

Wiki Article

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar 10 cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama içwithin aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

2. Dubleks ve İki Katlı Modeller: Edirne’de bulunan prefabrik ev firmaları, daha fazla oda ihtiyacı olan aileler için dubleks ve iki katlı modeller sunmaktadır.

çanakkale prefabrik Fakat bilinenin aksine prefabrik evler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Prefabrik evlerin yapım aşamaları ise şöyledir;

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve tekirdağ prefabrik her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Edirne prefabrik ev modelleri arasında tek katlı, dubleks ve iki katlı seçenekler bulunmaktadır. Her bir modelin farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla kırklareli prefabrik olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun prefabrik olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Prefabrik ev fiyatları two+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan tekirdağ prefabrik malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Report this wiki page